PRIVATKLINIKKEN
v/ Speciallæge Morten Vaagholt


Picture-Taker-kxYnVW


Morten Vaagholt

Eksamineret Diplomlæge i Idrætsmedicin, Diplomlæge i Muskuloskeletal Medicin og Speciallæge i Almen Medicin.
Jeg er 40 år og oprindelig fra Vendsyssel. Jeg er uddannet på Aarhus Universitet og tidligere har jeg arbejdet i bl.a. Nord- og Vestjylland, Region Sjælland samt København.
Jeg har to diplomuddannelser inden for området muskler, led og knogler, med særligt fokus og interesse for rygsmerter og sports skader.
Jeg har blandt andet været med til, at udarbejde landsdækkende guidelines for udredning og behandling af lændesmerter som konsulent i Sundhedsstyrelsen
- se her.
Aktuelt er jeg ansat på Aalborg Universitetshospital, reumatologisk afdeling, hvor jeg til dagligt arbejder med gigt sygdomme og sportsmedicin.
Jeg har været ejer og leder af lægeklinikken på Hvidkildevej i København i perioden 2011 - 2016, hvor jeg arbejde som praktiserende læge.
Bag mig har jeg 6½ års lægeuddannelse ved Aarhus Universitet, 1½ års turnus lægeuddannelse i Nordjylland, og 5 års speciallistuddannelse i almen medicin – praktiserende læge. Tidligere har jeg været ansat inden for specialområderne: ortopædisk kirurgi, skadestue, medicinske hjerte- og lungesygdomme samt mave-tarmsygdomme, gynækologi og obstetrik (fødegang), kirurgiske mave-tarm og urinvejslidelser, psykiatri, børnesygdomme. I alt 20 års uddannelse / erfaring inden for det medicinske område.
Jeg taler dansk, engelsk, tysk samt de skandinaviske sprog. Sidst men ikke mindst har jeg arbejdet i lægepraksis i både Danmark og Norge. Har tillige Norsk Lægeautorisation.
Sideløbende har jeg uddannelse og erfaring inden for kognitiv samtaleterapi, hypnose, akupunktur, akutmedicin, hormonsygdomme, rejsemedicin og vaccinations rådgivning.
Jeg er glad for alle facetter af lægejobbet; bl.a.  uforudsigeligheden med de vekslende problemstillinger, den støttende kommunikationen, den sociale dimension, mulighederne for forebyggelse, tværfaglighed og forskning, rollen som visitator, rådgiver og leder samt ikke mindst samarbejdet og kontinuiteten med mine patienter.
Det er mit mål at give dig grundig professionel undersøgelse og behandling samt udførlig rådgivning, hvor du er i centrum.